OVER ‘MUSIC VIDEOS’

Willem Serné Images (WSI) is met name gespecialiseerd in muziek video’s. WSI is hierin niet genre gebonden en werkt als een ‘1 man team’. Dit houdt de kosten betaalbaar en geeft de artiest een directere communicatie.


WAT

Concepting, opname en montage zitten allemaal in dit pakket.


PAKKET

1 muziek video
1-2 trailers


VOORBEELD

Meer voorbeelden en andere video’s zijn hier te zien.


HOE

Stuur een aanvraag naar WillemSerne@gmail.com. Stuur hierbij een versie van de track door. Dit mag een ruwe mix zijn, het gaat hier meer om een impressie. Daarbij wordt er gevraagd naar bestaande ideeen van de artiest, voorbeeld video’s die de stijl of look hebben die de artiest zoekt. Indien de artiest geen idee heeft, geeft dat ook niet.

Met de informatie die doorgegeven wordt, zal een ‘skelet’ samen gesteld worden die zo inclusief mogelijk en praktisch is. Deze kan dan aangepast worden in samenwerking met de artiest tot een helder concept samengesteld is die WSI vervolgens omzet in een draaiplan. Nadat we een datum(s) vastgezet hebben, schieten wij de video. Vervolgens vindt de montage plaats. Deze periode kan van korte of lange duur zijn, afhankelijk van de video inhoud. In de meeste gevallen is dit minder dan een maand.

Wanneer de video klaar is voor een revisie, zal deze vertoont worden aan de artiest. De artiest krijgt tot twee keer toe de mogelijkheid aanpassingen door te geven. Daarna kunnen er kosten aan verbonden zijn. Kleine aanpassingen zijn nooit een probleem.

Indien de artiest tevreden is, zal de video in haar volle kwaliteit opgestuurd worden via overdrachtsite’s zoals WeTransfer. Ook de trailers worden zo verstuurd.


TARIEF

Elk project is anders. Elk project varieert daardoor ook van prijs. Om toch een richtlijn te geven van wat de tarieven zijn, is het volgende lijstje samengesteld.

Singleshot video: vanaf €500,-
Performance video: vanaf €800,-
Performance video: vanaf €1100,-
Narratieve + Peformance video: vanaf €1100,- – €3000,-
Animatie: Op aanvraag
Promo: Op aanvraag
Custom: Op aanvraag

Alle prijzen zijn zonder 21% BTW en reiskosten.

GRAAG TOT SNEL,

Willem Serné