OVER ‘THE MIRROR SESSIONS’

Welkom bij
The Mirror Sessions

Dit is een initiatief van Willem Serné Images en richt zich op de diepere kant van muziek en is niet genregebonden . (Semi) akoestisch en ingetogen sessies die de diepte en echtheid van de muzikant, band en stijl reflecteert. Dit is ontworpen uit liefde voor muziek en om talent (beginnend en geavanceerd) een mooie kans en platform te geven. Ook geeft dit de muzikant veel content in één keer, wat handig kan zijn om (spoedig) een press kit samen te stellen.

Wegens integriteitsbehoud komt niet elke artiest in aanmerking voor dit project. De artiesten die The Mirror Sessions zoekt, zijn artiesten met een bepaalde inhoud, uniekheid en/of diepte.

De sessies moeten betekenisvol zijn en geen enkele sessie mag een plaatshouder zijn.
BANNER TMS 2


WAT

Wat kun je verwachten.
Een ochtend, middag of avond waarin de artiest de mogelijkheid krijgt 2 live sessies te spelen. Indien alles spoedig verloopt kunnen dit er meer zijn. Uiteraard gaat kwaliteit boven alles en is het belangrijk om een product neer te zetten waarvan zowel de artiest als videomaker trots op kunnen zijn. De sessies worden opgenomen als ‘one-takers’, oftewel elke sessie in 1 vloeiende camerabeweging. Wanneer een sessie is ingespeeld en het beter kan (zowel audio als video), draaien we zonder problemen direct een nieuwe take.

Bij de sessie is ook een fotoshoot inbegrepen van circa 3-5 foto’s in de stijl van de sessie. Deze kunnen vrij gebruikt worden voor promotionele en persoonlijke doeleinden.

Indien de artiest er voor open staat zal er ook een kort schriftelijke interview plaatsvinden waarin de artiest zijn/haar verhaal en toekomstplannen kwijt kan, tevens ook bruikbaar als plug. Dit wordt gevormd tot een artikel die bij de sessie op WillemSerne.com geplaatst zal worden.
BANNER TMS 4


PAKKET

2 live sessies
3-5 foto’s
1 Interview/plug


VOORBEELD

Meer voorbeelden en de sessies in hun totaliteit zijn hier te zien.


HOE

Vraag een sessie aan door een mail te sturen naar WillemSerne@gmail.com. Indien beschikbaar kan een sessie snel geboekt worden en kunnen we na de aanvraag snel handelen. De sessie wordt opgenomen op een locatie naar keuze.   De audio opname wordt verzorgd door de artiest.   Opname in een repetitie ruimte of studio is daardoor handig maar niet vereist (met een simpele mengtafel kan bijvoorbeeld ook een hoop bereikt worden). Na het succesvol opnemen van de sessie, shoot en interview zal het eindproduct maximaal 7 dagen na opname afgeleverd worden (in de meeste gevallen zal dit veel eerder zijn).
BANNER TMS 3


TARIEF

Om The Mirror Sessions financieel rendabel te houden wordt er een tarief in rekening gebracht. Uiteraard wordt er gestreefd naar een eerlijk en betaalbaar tarief.

€200,-
(21% BTW) +   €42,-
*€242,-

*Indien verder dan 15km worden er reiskosten in rekening gebracht.
(0.19 + 0.04 BTW, totaal: 0.24 cent per kilometer, vanaf Emmen, Drenthe).
**Dit zijn de opstart tarieven en kunnen na de eerste 10 sessies veranderen.

GRAAG TOT SNEL,

Willem Serné